Koprivnica: Edukacija pripadnika Školske prometne jedinice u OŠ "Đuro Ester"

Slika PU_KK/Vijesti/2014/02/skolska.jedinica.300.jpg

U Osnovnoj školi „Đuro Ester“ u Koprivnici, već dulji niz godina djeluje Školska prometna jedinica koja trenutno broji 10 pripadnika. U utorak, 10. veljače započela je edukacija novih kandidata za pripadnike spomenute Jedinice.

Foto: Ilustracija 

U Osnovnoj školi „Đuro Ester“ u Koprivnici, već dulji niz godina djeluje Školska prometna jedinica koja trenutno broji 10 pripadnika. U utorak, 10. veljače započela je edukacija novih kandidata za pripadnike spomenute Jedinice. Nakon roditeljskog sastanka i upoznavanja roditelja sa zadacima pripadnika Jedinice, novi pripadnici upoznali su se sa svojim novim obavezama, načinom rada, te osnovnim pravilima prometnog ponašanja u prometu.

Edukaciju će provoditi policijska službenica Postaje prometne policije Koprivnica tijekom veljače i ožujka. Nakon praktičnog djela edukacije pripadnici Školske prometne jedinice vršiti će upravljanje odnosno svakodnevno pomagati svojim mlađim kolegama, starijim osobama i drugim sudionicima u prometu da što sigurnije prelaze preko veoma frekventnog pješačkog prijelaza u zoni škole.



Stranica