Koprivnica: Održana info točka o sigurnom sudjelovanju u prometu

Slika PU_KK/Vijesti/2016/08/info.tocka.18.8.1.jpg

U četvrtak, 18. kolovoza, u Koprivnici, policijska službenica Postaje prometne policije Koprivnica i pripadnici Jedinice prometne mladeži, održali su info točku na temu „Alkohol,pješaci, biciklisti i mladi vozači“.  

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

U četvrtak, 18. kolovoza, u Koprivnici, policijska službenica  Postaje prometne policije Koprivnica i pripadnici Jedinice prometne mladeži, održali su info točku na temu „Alkohol,pješaci, biciklisti i mladi vozači“.

Tom prilikom skrenuta je pozornost, biciklistima te vozačima motornih vozila, na negativan utjecaj alkohola i droga na vozače te su savjetovani  o sigurnom sudjelovanju u prometu.

Pješacima je skrenuta pozornost na njihove zakonske obveze prelaska preko ceste, kada prijeći pješački prijelaz u vrijeme kada policijski službenik upravlja prometom, te kretanje pješaka na pješačko biciklističkim stazama. Posebna pozornost bila je posvećena i mladim vozačima. Osim savjeta za sigurno sudjelovanje istih u prometu, posjetiteljima su dijeljeni promidžbeni materijali Policijske uprave.



Stranica