Koprivnica: "Policija i ja prijatelja dva"

Slika PU_KK/Vijesti/2012/06/šoderica.8.6.(1)300.gif

U petak, 8. lipnja Policijska postaja Koprivnica, Interventna jedinica policije Policijske uprave koprivničko - križevačke, Ronilačkog kluba „Plavi“ Koprivnica i Dječji vrtić „Vrapčić“ iz Drnja organizirali

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

U petak, 8. lipnja Policijska postaja Koprivnica, Interventna jedinica policije Policijske uprave koprivničko - križevačke, Ronilačkog kluba „Plavi“ Koprivnica i Dječji vrtić „Vrapčić“ iz Drnja organizirali sau poludnevno druženje djece, roditelja, djelatnika i gostiju Dječjeg vrtića „Vrapčić“ iz Drnja, koji je ujedno obilježio 15 godina svog postojanja, sa područnim vrtićima iz Ždale, Gole, Sigeca, Peteranca, Koprivničkog Ivanca i Đelekovca. 

Druženje je organizirano nastavno na prethodni posjet djece istih vrtića Policijskoj upravi, te se i ovom prigodom djeci predstavio rad policije, kao i dio tehnike i opreme koja se koristi u svakodnevnom radu. 

Druženje je bilo obilježeno kroz sportske igre djece (potezanje užeta, ples sa balonima, skakanje u vreći, nošenje jaja i dr.) i roditelja (nogometna utakmica tate protiv mama), predstavljanje ronjenja kao alternative neprihvatljivim ponašanjima, i dalje kroz pjesmu te je odigrana i jedna dječja predstava uz aktivno sudjelovanje djece.



Stranica