Koprivnica: Poziv na druženje djece i roditelja u sklopu akcije „Sigurno u školu s HAK-om 2015“ te druženje s Agencijom Dobra Vibra ispred Trgovačkog centra Koprivnica

Slika PU_KK/Vijesti/2013/09/vjesto-u-prom.5.9.2.300.gif

U subotu, 12. rujna, s početkom u 9 sati, na Zrinskom trgu u Koprivnici, Auto klub Koprivnica i Postaja prometne policije Koprivnica tradicionalno provode akciju „Sigurno u školu s HAK-om 2015.“ uz druženje sa djecom i roditeljima.  

Foto: Ilustracija 

U subotu, 12. rujna, s početkom u 9 sati, na Zrinskom trgu u Koprivnici,   Auto klub Koprivnica  i  Postaja prometne policije Koprivnica tradicionalno provode akciju „Sigurno u školu s HAK-om 2015.“  uz druženje s djecom i roditeljima. Tom prilikom prezentirat će se rad  simulatora prevrtanja  gdje će se  građani moći samostalno uvjeriti što se događa prilikom prevrtanja automobila, te spoznati  važnost korištenja sigurnosnog pojasa. Najmlađe očekuje igra, zabava te dijeljenje promidžbenih materijala vezanih uz siguran početak školske godine. 

Također, ispred Trgovačkog centra Koprivnica, Agencija Dobra Vibra u suradnji sa Postajom prometne policije Koprivnica, od 17 do 19 sati organizira razne igre, natjecanja i radionice za djecu, a s ciljem povećanja sigurnosti svih sudionika u prometu, a poglavito djece.

 Pozivaju se svi zainteresirani roditelji da se uključe u ove preventivne aktivnosti zajedno sa svojom djecom, gdje će uz igru, druženje i edukaciju obnoviti svoje znanje o prometnim pravilima,  te naučiti djecu kako biti sigurniji učesnik u prometu.



Stranica