Koprivnica: Predavanje srednjoškolcima

Slika PU_KK/Vijesti/2017/05/PredKcSrednja.JPG

U petak, 28. travnja, policijska službenica za preventivu Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa održala je predavanje za 38 - oro učenika četvrtih razreda Srednje škole Koprivnica, smjer "Nutricionist" i "Poslovni tajnik".

Foto: PU koprivničko - križevačka

U petak, 28. travnja, policijska službenica za preventivu Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa održala je predavanje za 38 - oro učenika četvrtih razreda Srednje škole Koprivnica, smjer "Nutricionist" i "Poslovni tajnik".

Edukacija je održana u sklopu projekta SuPER – sigurni u prometu, kojeg je nositelj Udruga osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ Grada Koprivnice, a s kojom je održana navedena edukativna radionica namijenjena mladim vozačima u dobi od 15 do 19 godina starosti.

Prisutnima je policijska službenica prikazala problematiku ponašanja i stradavanja mladih vozača, najčešće čimbenike prometnih nesreća i uputila ih kako se treba ponašati u prometu kako bi se izbjegla stradavanja, kako njih samih tako i ostalih sudionika u prometu.

Učenicima je podijeljena anketa vezana uz ponašanje mladih vozača u prometu, a predsjednica Udruge osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ g-đa Marija Mraz se osvrnula na probleme u prometu s kojima se susreću osobe s invaliditetom, a kao  voditelj projekta Robert Šarec je ukazao na neosjetljivost ostalih sudionika u prometu za osobe s invaliditetom.



Stranica