Križevci: Edukacija djece o sigurnom sudjelovanju u prometu

  • Slika /PU_KK/Vijesti/2021/10/12.10. edukativna šetnja (4).JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Policijski službenici nastavit će s provođenjem preventivnih aktivnosti i u narednom razdoblju, a sve u cilju povećanja sigurnosti u cestovnom prometu

Foto: Pu koprivničko-križevačka

Danas, 12. listopada, djeca predškolske dobi dječjeg vrtića „Zraka sunca“ iz Križevaca u pratnji odgajateljica i policijskih službenika Policijske postaje Križevci prošetali su zajedno ulicama Grada Križevci, kojom prilikom je djeci iz prve ruke ukazano na pravila sigurnog ponašanja i kretanja u prometu.
 
Tijekom edukativne šetnje svi zajedno su ponavljali pravila sigurnog ponašanja prilikom prijelaza preko obilježenih pješačkih prijelaza, značenje semafora te drugih prometnih pravila kojima se povećava sigurnost naših najmlađih sudionika u prometu u budućnosti. Djeca su sukladno svojoj dobi također upoznata s radom policijskih službenika i opremom koju koriste za rad, a iskoristili su i priliku za fotografiranje u službenom vozilu i na motociklu. 
 
Policijski službenici nastavit će s provođenjem preventivnih aktivnosti i u narednom razdoblju, a sve u cilju povećanja sigurnosti u cestovnom prometu.

Pisane vijesti | Društvo i zajednica