Križevci: Info točka policije na moto utrci

Slika PU_KK/Vijesti/2012/06/KzMotoUtrka.jpg

U nedjelju, 24. lipnja, sa početkom u 14 sati u Križevcima na stazi "Gornji grad", u organizaciji Motociklističkog kluba "Križevci" održana je moto utrka "Nagrada Križevaca 2012. godine". Utrci je nazočilo oko 5 000 posjetitelja.

Foto: Pu koprivničko-križevačka

U nedjelju, 24. lipnja, sa početkom u 14 sati  u Križevcima na stazi "Gornji grad",  u organizaciji Motociklističkog kluba "Križevci" održana je moto utrka "Nagrada Križevaca 2012. godine". Utrci je nazočilo oko 5 000 posjetitelja.

Na samome mjestu održavanja sportske priredbe policijski službenici za prometnu preventivu Policijske postaje Križevci  postavili su info točku, sa prigodnim promidžbenim materijalima o prometovanju motocikala i mopeda, posebice o njihovom stradavanju.

Na ovom sportskom takmičenju nalazio se veliki broj posjetitelja koji su pristigli svojim  motociklima iz raznih dijelova države, međutim na području koje pokriva Policijska postaja Križevci nije zabilježena niti jedna prometna nesreća s ovom vrstom vozila.

Ovakve i druge aktivnosti poduzimaju se  u cilju podizanja  prometne kulture na višu razinu, sa željom da se na taj način pokuša smanjiti broj nesreća u kojima sudjeluju  ugrožene skupine sudionika u prometu.



Stranica