Križevci: Info - točka policje na moto utrci

Slika PU_KK/Vijesti/2015/06/KzMoto_1.jpg

U nedjelju, 28. lipnja, u Križevcima na stazi "Gornji grad", u organizaciji Motociklističkog kluba "Križevci" održana je moto utrka pod nazivom "Nagrada Križevaca 2015. godine", na kojoj je bilo nazočno oko 2500 posjetitelja.

Foto: Pu koprivničko - križevačka

U nedjelju, 28. lipnja, u Križevcima na stazi "Gornji grad", u organizaciji Motociklističkog kluba "Križevci" održana je moto utrka pod nazivom "Nagrada Križevaca 2015. godine", na kojoj je bilo nazočno oko 2500 posjetitelja.

Na mjestu održavanja ove sportske priredbe policijski službenici za prometnu preventivu Policijske postaje Križevci postavili su  info - točku s prigodnim promidžbenim materijalima na temu prometovanja motocikala i mopeda u prometu, s naglaskom na njihovo stradavanje.

Na utrci se nalazio veliki broj posjetitelja koji su pristigli svojim  motociklima iz raznih dijelova države, međutim na području koje pokriva Policijska postaja Križevci nije zabilježena niti jedna prometna nesreća s ovom vrstom vozila.

Ovakve i slične preventivne aktivnosti poduzimaju se u cilju podizanja prometne kulture na višu razinu, sa željom da se na taj način pokuša smanjiti broj nesreća u kojima sudjeluju  ove skupine sudionika u prometu.



Stranica