Križevci: Održan radni sastanak u AMK Križevci

Slika PU_KK/Vijesti/2015/02/sastanak.kz.jpg

U četvrtak, 26. veljače, u Križevcima u prostoru AMK Križevci, održan je zajednički radni sastanak u organizaciji rečenog kluba. Na sastanku su bili nazočni predstavnici policije, grada Križevaca, dječjih vrtića, osnovnih i srednjih škola te Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju iz Križevaca, dok je tema bila provođenje preventivnih aktivnosti u cilju podizanja razine sigurnosti u cestovnom prometu.   

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

U četvrtak, 26. veljače, u Križevcima u prostoru  AMK Križevci, održan je zajednički radni sastanak u organizaciji  rečenog kluba. Na sastanku su bili nazočni predstavnici policije, grada Križevaca, dječjih vrtića, osnovnih i srednjih škola te Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju iz Križevaca, dok je tema bila provođenje preventivnih aktivnosti u cilju podizanja razine sigurnosti u cestovnom prometu. 

Tijekom radnog sastanka policijski službenik za prometnu preventivu Policijske postaje Križevci upoznao je nazočne sa stanjem sigurnosti u cestovnom prometu za prethodno razdoblje s naglaskom na stradavanju djece u prometu.           

Također,  dogovorena su zajednička postupanja vezana uz edukativna predavanja na temu „Sigurno u prometu“, za djecu polaznike petih razreda osnovnih škola, aktivnosti vezane uz početak motociklističke i  biciklističke sezone te biciklijadu za djecu predškolskog uzrasta. Ujedno su dogovarane i  aktivnosti usmjerene na smanjivanje broja prometnih nesreća u kojima je uzrok brzina.



Stranica