Križevci: Održana sjednica Vijeća za prevenciju

Slika PU_KK/Vijesti/2017/04/vijeceZaPrevKz_1.JPG

Prisutni su upoznati sa stanjem sigurnosti na području PP Križevci s posebnim osvrtom na Grad Križevci za 2016. godinu i prvo tromjesječje 2017. godine, s naglaskom na događanje prometnih nesreća, te ostvarene preventivne aktivnosti u cestovnom prometu 

Foto: PU koprivničko - križevačka

Danas, 11. travnja, u maloj vijećnici Grada Križevaca održana je sjednica Vijeća za prevenciju Grada Križevaca na kojoj su bili prisutni pomoćnik načelnika PP Križevci Krešimir Sokač, policijska službenica za prevenciju i sigurnost u cestovnom prometu Tea Dundović, zamjenik gradonačelnika Ivan Vuk, pročelnik Upravnog odbora za društvene djelatnosti Grada Križevaca Mladen Tenodi, predsjednica Gradskog savjeta mladih Magdalena Vrabec, psiholog Milan Čapalija, ravnatelj OŠ Ljudevita Modeca u Križevcima Dražen Bokan i direktor Radija Križevci Maurizio Novosel.

Prisutni su upoznati sa stanjem sigurnosti na području PP Križevci s posebnim osvrtom na Grad Križevci za 2016. godinu i prvo tromjesječje 2017. godine, s naglaskom na događanje prometnih nesreća, te ostvarene preventivne aktivnosti u cestovnom prometu.

Također, pokrenuta je inicijativa za pokrivanje video-nadzorom javnih površina na području Grada Križevci, kao i inicijativa za formiranje prometne jedinice mladeži na području Grada Križevci.



Stranica