Križevci: Sigurno i vješto u prometu

Slika PU_KK/Vijesti/2014/06/vjesto.promet.KZ.3.jpg

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

U subotu, 14. lipnja, u Križevcima na Strossmayerovom trgu, AMK Križevci i Policijska postaja Križevci, organizirali su već tradicionalno natjecanje pod nazivom „Sigurno i vješto u prometu“. 

Natjecatelji su bili djeca polaznici „Gradskog dječjeg vrtića Križevci“, dječjih vrtića  „Zraka  sunca“, „Sv.Josipa“ i „Čarobna šuma“,  a program natjecanja se sastojao od pokazivanja vještine upravljanja dječjim biciklima. Tijekom natjecanja djeci je skrenuta pozornost na značaj korištenja  zaštitne kacige kao jednog od faktora sigurne vožnje.  

Svi natjecatelji su nagrađeni prigodnim poklonima, loptama i promidžbenim materijalima.   

Također, policijski službenici su postavili i info točku na kojoj su posjetitelji mogli postavljati razna pitanja, a također su dijelili i promidžbene materijale na temu sigurnog sudjelovanja u prometu. 

Posjetitelji su također  mogli pristupiti testu znanja iz prometnih propisa, a oni koji su uspješno položili test, bili su prigodno nagrađeni. 

Auto moto klub Križevci i Policijska postaja Križevci, ulažu značajne  napore u osposobljavanju najmlađih sudionika u prometu  kako bi ih se mogli  pripremiti za  samostalno  i sigurno sudjelovanje u prometu, a time ujedno i u pozitivnom smjeru,  proaktivno djelovati na sigurnost cestovnog prometa u budućnosti.



Stranica