Križevci: Skupština Auto moto kluba

Slika PU_KK/Vijesti/2013/03/SkupstAMKKz_2.jpg

Jučer, 26. ožujka, u prostorijama Auto moto kluba Križevci održana je redovna godišnja Skupština, na kojoj su bili nazočni i predstavnici Motociklističkog kluba „Križevci“ kao i predstavnici policije. PU_KK/Vijesti/2013/03/SkupstAMKKz.jpg,#

Foto: Pu koprivničko-križevačka

Jučer, 25 ožujka, u prostorijama Auto moto kluba Križevci održana je redovna godišnja skupština, na kojoj su bili nazočni i predstavnici Motociklističkog kluba „Križevci“ kao i predstavnici policije.

Naime, policijski službenici su iskoristili ovo okupljanje da bi nazočne informirali o stanju sigurnosti u cestovnom prometu, s naglaskom na stradavanju vozača motocikala i mopeda u prometnim nesrećama. Izneseni su statistički podaci o stradavanju ovih sudionika u prometu,  te su nazočni zamoljeni da svojim autoritetom djeluju na mlađe populacije vozača  u cilju poštivanju prometnih propisa, kako bi i 2013. godina, odnosno motociklistička sezona, završila bez tragičnih i neželjenih posljedica u prometu.

Obzirom na dobru suradnju policije i AMK „Križevci“, zatražen je dodatni angažman u segmentu preventivnog djelovanja, odnosno osmišljavanja aktivnosti u pogledu poboljšanja stanja sigurnosti u cestovnom prometu.



Stranica