Nadopuna informacije: Javni red i mir - Drsko ponašanje i davanje pića pijanoj osobi

Slika /ikone/Policija.kc..JPG

Nad 37-godišnjakom je proveden žurni prekršajni postupak na Općinskom sudu u Bjelovaru gdje mu je određeno zadržavanje od tri dana i predan je u zatvor u Bjelovaru

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira – drsko ponašanje i davanje pića pijanoj osobi u Carevdaru.

Jučer, 2. svibnja oko 18.50 sati, u Carevdaru u ugostiteljskom objektu 37-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,93 promila narušavao javni red i mir na način da je podigao u zrak stolicu, oštetivši pritom strop te 26-godišnju službujuću konobaricu vrijeđao raznim pogrdnim riječima. Također, službujuća konobarica je 37-godišnjaku, koji je bio pod vidnim utjecajem alkohola usluživala alkoholna pića te joj je zbog počinjenog prekršaja naplaćena novčana kazna.
Osumnjičeni je uhićen, izdana mu je Naredba o zabrani posjećivanja ugostiteljskog objekta osam dana i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.   

NADOPUNA INFORMACIJE: 4. svibnja 2022. godine

U utorak, 3. svibnja, nad 37-godišnjakom je proveden žurni prekršajni postupak na Općinskom sudu u Bjelovaru gdje mu je određeno zadržavanje od tri dana i predan je u zatvor u Bjelovaru.

 

Pisane vijesti