Nadopuna informacije: Vozač upravljao automobilom na kojem su bile ne pripadajuće registarske pločice i prije položenog vozačkog ispita

Slika /ikone/pol.auto.kc..jpg

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprava protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Foto: Ilustracija

Krivotvorenje isprava
 
Jučer, 13. listopada, oko 15.20 sati, u Kunovec Bregu u nadzoru cestovnog prometa zatečen je 27-godišnji vozač, koji je upravljao prije položenog vozačkog ispita osobnim automobilom na kojem su se nalazile ne pripadajuće registarske pločice drugog vozila.

Protiv vozača će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu zbog prometnog prekršaja, dok se na okolnosti upravljanja vozilom s ne pripadajućim registarskim pločicama provodi kriminalističko istraživanje.

NADOPUNA INFORMACIJE:

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je osumnjičeni 27-godišnji vozač stavio na osobni automobil kojim je zatečen u prometu ne pripadajuće registarske pločice drugog vozila te tako sudjelovao u prometu.
Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprava protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Pisane vijesti