Najava pojačanog nadzora prometa

Slika PU_KK/Vijesti/2013/06/palica pol..bmp

Kako bi se smanjilo stradavanje u prometu, broj prometnih nesreća i broj vozača koji grubo krše prometne propise, te povećala razina sigurnosti prometa na cestama, u razdoblju od 21. lipnja (petak) do 25. lipnja (utorak) provoditi će se pojačani nadzor prometa

Foto: Ilustracija  

Kako bi se smanjilo stradavanje u prometu, broj prometnih nesreća i broj vozača koji grubo krše prometne propise, te povećala razina sigurnosti prometa na cestama, u razdoblju od 21. lipnja (petak) do 25. lipnja (utorak) provoditi će se pojačani nadzor prometa na području Policijske uprave koprivničko - križevačke. 

Policijski službenici će tijekom rečenog razdoblja, posebice u poslijepodnevnim, večernjim i ranim jutarnjim satima pojačano vršiti nadzor prometa, pri čemu će poseban naglasak biti stavljen na mlade vozače, nadzor upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola i/ili opojnih droga, nadzor brzine kretanja vozila, prometovanje mopeda i motocikla, te upravljanje vozilima prije stjecanja prava na upravljanje. Osim rečenih prekršaja, policijski službenici će sankcionirati i sva druga gruba kršenja prometnih propisa. 

Obzirom na povećanu frekvenciju vozila, očekuje se i povećanje broja vozača, te ovim putem molimo sve sudionike u prometu, a posebice vozače, da poštuju prometne propise i prometne znakove.



Stranica