Najava pojačanog nadzora vozača pod utjecajem alkohola i/ili droga

Slika /ikone/policajac-stop palica.jpg

U sklopu pojačanog nadzora od 7 sati, 7. svibnja do 7 sati, 8. svibnja 2022. godine provoditi će se 24-satna akcija nadzora alkohola i droga u cestovnom prometu

Foto: Ilustracija

U cilju smanjenja broja vozača i sudionika koji u prometu sudjeluju pod utjecajem alkohola i droga odnosno smanjenja događanja prometnih nesreća u kojima su sudionici pod utjecajem alkohola i droga, na području Policijske uprave koprivničko-križevačke, kao i na području Republike Hrvatske i Europske unije, od 4. do 10. svibnja 2022. godine provoditi će se pojačani nadzor vozača pod utjecajem alkohola i/ili droga.
 
U sklopu pojačanog nadzora od 7 sati, 7. svibnja do 7 sati, 8. svibnja 2022. godine provoditi će se 24-satna akcija nadzora alkohola i droga u cestovnom prometu.

Vozače podsjećamo da nakon konzumacije alkoholnih pića ne upravljaju vozilima u prometu na cesti, obzirom da konzumacija alkoholnih pića negativno utječe na vozačke sposobnosti, dok upravljanje vozilima pod utjecajem alkohola uvelike povećava mogućnost događanja prometnih nesreća i stradavanja osoba u istima.
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila