Narušavanje javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u Đurđevcu

Slika /ikone/grb na rukavu.jpg

Zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira protiv četvorice osumnjičenika će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u subotu, 12. kolovoza 2023. godine oko 21.30 sati, u Đurđevcu u Međašnoj ulici u ugostiteljskom objektu te na terasi objekta došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane četvorice muškaraca starosti 23, 28, 32 i 37 godina sa đurđevačkog područja.

Do narušavanja javnog reda i mira došlo je na način da je osumnjičeni 28 – godišnjak glasno vikao u ugostiteljskom objektu, a potom s preostalom trojicom osumnjičenika u ugostiteljskom objektu fizički napao trojicu muškaraca starosti 45, 47 i 48 godina.

Nadalje, osumnjičeni 28 – godišnjak je na terasi ugostiteljskog objekta drvenim štapom koji je pronašao pored terase udario oštećenog 43 – godišnjaka, koji je zadobio vidljive ozljede, ali je liječničku pomoć odbio.

Zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira protiv četvorice osumnjičenika će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda. 
 

Pisane vijesti