Neovlaštena proizvodnja i promet drogama i neovlašteno posjedovanje droge

Slika PU_KK/Vijesti/2009/12/policija05.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje na 26, 26 i 32 – godišnjim državljaninom Slovenije i 22 – godišnjom hrvatskom državljankom, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama i prekršaja neovlaštenog posjedovanja droge.   

Foto: Ilustracija 

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje na 26, 26 i 32 – godišnjim državljaninom Slovenije i 22 – godišnjom hrvatskom državljankom, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama i prekršaja neovlaštenog posjedovanja droge

Sumnja se da je 26 – godišnji državljanin Slovenije u Republiku Hrvatsku unio tablete „Ecstasy“, u čemu mu je pomogla 22 – godišnja hrvatska državljanka, a u namjeri daljnje preprodaje, dok je 32 – godišnji državljanin Slovenije unio drogu marihuanu. Osumnjičenici su u društvu 26 – godišnjeg državljana Slovenije zatečeni u nedjelju, 12. lipnja u vikend naselju Šoderica, te im je oduzeto 21,23 grama marihuane i 54 komada tableta „Ecstasy“.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama protiv 26 – godišnjaka i 22 – godišnjakinje je podnesena kaznena prijava i predani su pritvorskom nadzorniku, a zbog prekršaja neovlaštenog posjedovanja droge protiv 26 i 32 – godišnjeg državljana Slovenije izdan je obavezni prekršajni nalog.



Stranica