Obavijest: Pokazna vatrogasna vježba u Križevcima

Slika PU_KK/Vijesti/2009/12/policajac01.jpg

Obavještavaju se građani da će se u srijedu, 14. studenog, u 13.30 sati, na objektu srednje škole „Ivan Seljanec“, u Križevcima Trg sv.Florijana 14, održati vatrogasna vježba pod nazivom „Tica 2012“. Vježba se odnosi na evakuaciju učenika i nastavnika uz pretpostavku izbijanja požara u jednom dijelu zgrade škole.

Foto: Ilustracija 

Obavještavaju se građani  da će se u srijedu, 14. studenog, u 13.30 sati, na objektu srednje škole „Ivan Seljanec“, u Križevcima Trg sv.Florijana 14, održati vatrogasna vježba pod nazivom „Tica 2012“. Vježba se odnosi na evakuaciju učenika i nastavnika uz pretpostavku izbijanja požara u jednom dijelu zgrade škole. 

Na mjesto vježbe, relacijom Ulica F. Račkog, I. Z. Dijankovečkog, Strossmayerov trg, Trg sv.Florijana kretati će se četiri vatrogasna vozila s upaljenim zvučnim i svjetlosnim signalima a prolaz istih će osiguravati djelatnici policije. 

Mole se građani da poštuju naredbe i znakove policije kako bi vatrogasna vozila imala nesmetan prolaz i time se smanjila mogućnost neželjenih događaja.



Stranica