Odluka o obustavi postupka oglasa za prijam u državnu službu na određeno vrijeme

Slika /ikone/Ilustracija.pu.jpg

Obustavlja se postupak oglasa za prijam u državnu službu na određeno vrijeme, radi zamjene duže vrijeme odsutne državne službenice u Policijsku upravu koprivničko-križevačku

Foto: Ilustracija

KLASA:112-03/24-01/11
URBROJ: 511-06-04-24-5
Koprivnica, 8. veljače 2024.
 
Na temelju članka 163. stavka 1. Zakona o državnim službenicima (Narodne novine broj: 155/2023) i članka 20. Uredbe o raspisivanju i provedbi javnog natječaja i internog oglasa u državnoj službi (Narodne novine broj: 78/2017 i 89/2019) načelnik Policijske uprave koprivničko-križevačke, donosi
 
ODLUKU
o obustavi postupka oglasa za prijam u državnu službu na određeno vrijeme
 radi zamjene duže vrijeme odsutne državne službenice u Policijsku upravu koprivničko-križevačku
 
I
 
Obustavlja se postupak oglasa za prijam u državnu službu na određeno vrijeme, radi zamjene duže vrijeme odsutne državne službenice u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu koprivničko-križevačku objavljen dana 19. siječnja 2024. godine na mrežnoj stranici Ministarstva pravosuđa i uprave, Policijske uprave koprivničko-križevačke te Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za radno mjesto:
 
POLICIJSKA POSTAJA KRIŽEVCI,
upravni referent - 1 izvršitelj/ica
 
II
 
Postupak iz točke I. ove Odluke obustavlja se zbog bitno promijenjenih okolnosti koje su nastale nakon raspisivanja oglasa.
 
III
 
 Protiv ove Odluke nije dopušteno ulaganje pravnih lijekova.
 
IV
 
Ova Odluka objavit će se na mrežnoj stranici Ministarstva pravosuđa i uprave i Policijske uprave koprivničko-križevačke.
 

Stranica