Održan moto skup na Šoderici

Slika PU_KK/Vijesti/2012/06/RosMotSkup3_300.jpg

Foto: Pu koprivničko-križevačka

Od 22. do 24. lipnja na jezeru Šoderica održan je 15. moto skup u organizaciji Moto kluba Roosters Koprivnica. Tradicionalno i ove godine Postaja prometne policije Koprivnica aktivno se uključila u provedbu ovog skupa kroz pojačani nadzora vozača mopeda i motocikla, posebice mladih vozača. Na Šoderici je postavljen info pult na ulasku i izlasku iz kampa.

Također je vršeno osiguranje defilea vozača mopeda i motocikla na relaciji Šoderica – Koprivnica – Šoderica u kojem je sudjelovalo oko 200 vozača.  Izvršeno je preventivno alkotestiranje natjecatelja utrke ubrzanja, a preventivno su alkotestirani svi vozači prilikom izlaska iz kampa Šoderica, te ih je tom prilikom alkotestirano više stotina.

Unatoč velikoj frekvenciji prometa vozača mopeda i motocikla ( prema procjenama organizatora oko 2 000 vozača mopeda i motocikla)  te ostalih sudionika u prometu, za  vrijeme trajanja moto skupa na jezeru Šoderica niti bližoj okolici nije zabilježena niti jedna prometna nesreća u kojoj bi sudjelovao vozač mopeda niti motocikla. Svim sudionicima ovog skupa, a poglavito članovima MK Roosters svaka pohvala za organizaciju i odgovorno ponašanje u prometu.
 



Stranica