Održana redovna konferencija za medije

  • Slika /PU_KK/Vijesti/2019/10/IMG_7030.JPG
  • Slika

Policijska uprava koprivničko – križevačka danas je, 10. listopada, održala redovnu mjesečnu konferenciju za medije

Foto: Pu koprivničko-križevačka

Policijska uprava koprivničko – križevačka danas je, 10. listopada, održala redovnu mjesečnu konferenciju za medije. 

Prikaz stanja sigurnosti na području Policijske uprave zabilježenog u rujnu novinarima je predočila policijska službenica za odnose s javnošću Dijana Žagar, kroz iznesene pokazatelje stanja kriminaliteta, sigurnosti cestovnog prometa, javnog reda i mira, zaštite od požara i nadzora državne granice. Dat je osvrt i na pokazatelje stanja sigurnosti za devet mjeseci ove godine.  

Voditeljica Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa Mirela Škvorc predočila je stanje sigurnosti cestovnog prometa u devet mjeseci 2019.g. te prometovanje mladih vozača u prvih devet mjeseci ove godine.
Uputila je niz korisnih savjeta za sigurno sudjelovanje u prometu te najavila aktivnosti policije do kraja godine. Intenzivirati će se nadzor prometa usmjeren, prvenstveno, na nadzor brzine kretanja vozila, nadzor upravljanja pod utjecajem alkohola i/ili droga, korištenja sigurnosnih pojaseva, nadzor korištenja mobitela, nadzor vozača mopeda i motocikala, nadzor mladih vozača i recidivista. Osim ovoga, pozornost policijskih službenika biti će usmjerena i na svako drugo grubo kršenje prometnih propisa.
 

Stranica