Održane info toče u Rasinji i Kalinovcu

  • Slika
  • Slika

Dijeljenjem reflektirajućih prsluka i drugih materijala pješacima i biciklistima pokušava se utjecati na svijest o važnosti njihovog korištenja tijekom noći i uvjetima smanjene vidljivosti

Foto: Pu koprivničko-križevačka

U utorak, 16. travnja, policijske službenice Postaje prometne policije Koprivnica su u Rasinji održale info točku. Tom prilikom građani su dobili korisne savjete kako se sigurno voziti u motornim vozilima - POJAS OBAVEZNO - MOBITEL NIKAKO. Nadalje pješacima i biciklistima podijeljeni su reflektirajući prsluci i prigodni leci.
 
Info točka održana je u Kalinovcu, gdje su policijski službenici Policijske postaje Đurđevac građanima dijelili edukativne letke vezane za sigurno sudjelovanje motociklista, mopedista, biciklista i pješaka u prometu. Vozačima bicikala i pješacima dijeljeni su reflektirajući prsluci i reflektirajuće trake.
Dijeljenjem reflektirajućih prsluka i drugih materijala pješacima i biciklistima pokušava se utjecati na svijest o važnosti njihovog korištenja tijekom noći i uvjetima smanjene vidljivosti.
 

Stranica