Odžana sjednica Županijskog vijeća za prevenciju

Slika PU_KK/Vijesti/2013/10/ZVijece2.jpg

Foto: Županija Koprivničko - križevačka

Danas, 23. listopada, u prostorijama Koprivničko – križevačke Županije održana je sjednica Županijskog vijeća za prevenciju u lokalnoj zajednici. Na samom početku okupljene je pozdravio predsjednik Vijeća župan Darko Koren. Ovom prigodom predstavniku Interventne jedinice policije simbolično je uručio komplet ronilačkih odjela za ronilačko odjeljenje. 

Na početku sjednice načelnik Policijske uprave Darko Rep  iznio je stanje sigurnosti za prvih devet mjeseci ove godine. Policijske službenice za prevenciju Ureda načelnika prezentirale su do sada provedene aktivnosti u projektu „Zdrav za 5„.

Također, prezentiran je predstojeći projekt Policijske uprave „Dan kao san“, a u kojem će biti obuhvaćen rad s ranjivim društvenim skupinama, osobama s invaliditetom i osobama starije životne dobi kroz dvije godine.

Po dovršenim izlaganjima župan i članovi Vijeća iskazali su veliku podršku radu Policijske uprave, posebice preventivnim aktivnostima i iskazali želju da i nadalje aktivno u njima sudjeluju.

Multidisciplinarni pristup i podrška lokalne zajednice Vijeća za prevenciju, svih društvenih subjekata i institucija, medija, uvelike unaprjeđuju rad prevencije.

Na kraju održanog Vijeća župan Darko Koren je napomenuo da će se održati novi saziv Savjeta za sigurnost cestovnog prometa, a u cilju poboljšanja stanja sigurnosti.



Stranica