Dopuna informacije: Osumnjičenom za događaj u Novom Glogu određeno zadržavanje u zatvoru u Bjelovaru

Slika /ikone/apolicajac i vozilo2.jpg

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Prisila prema zdravstvenom djelatniku“ i "Oštećenje tuđe stvari" protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je u petak, 29. ožujka oko 15.40 sati u ugostiteljskom objektu u mjestu Novi Glog 42-godišnjak pod utjecajem alkohola verbalno i fizički napao dvojicu muškaraca starosti 27 i 48 godina, nanijevši 27-godišnjaku lakše ozljede. Nakon čega je ispred ugostiteljskog objekta fizički nasrnuo na 61-godišnjeg vozača hitne medicinske pomoći, koji je tom prilikom zadobio lakše ozljede.

Nadalje, sumnja se da je osumnjičeni 42-godišnjak nakon narušavanja javnog reda i mira, upravljao osobnim automobilom te njime udario u metalni stup i ogradu ugostiteljskog objekta, oštetivši vlasnicu za nekoliko tisuća eura.

Zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira 42-godišnjak je uhićen te je na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru - Stalna služba Daruvar proveden žurni prekršajni postupak u kojem mu je određeno zadržavanje u trajanju od pet dana, nakon čega je predan u zatvor u Bjelovar.

Nadalje, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela oštećenje tuđe stvari protiv osumnjičenika bit će podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

O događaju je izvješteno nadležno državno odvjetništvo, a policijski službenici će po dostupnosti osumnjičenoga nastaviti s provođenjem kriminalističkog istraživanja kaznenog djela oštećenja tuđe stvari, kao i na okolnosti tjelesnog ozljeđivanja zdravstvenog djelatnika.

DOPUNA INFORMACIJE 5. travnja 2024. godine

Naknadno provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je osumnjičeni 42-godišnjak u petak, 29. ožujka, oko 15:40 u Novom Glogu ispred ugostiteljskog objekta fizički nasrnuo na 61-godišnjeg vozača hitne medicinske pomoći, koji je tom prilikom lakše ozlijeđen.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Prisila prema zdravstvenom djelatniku“ protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.   

 

Pisane vijesti