Policijski službenici i Školska prometna jedinica dočekali prvašiće prvog dana škole

Slika PU_KK/Vijesti/2016/09/PnzDjuro-Ester_2.jpg

Foto: Pu koprivničko - križevačka

Jučer je započela nova školska godina, a na prometnicama našao se veći broj djece, uključujući i određeni broj manje djece koja po prvi puta samostalno sudjeluju u prometu na cesti.

Policijski službenici Postaje prometne policije Koprivnica i Školska prometna jedinica OŠ “Đuro Ester“ u Koprivnici dočekali su prvi dan prvašiće, te im omogućili siguran dolazak do škole. Tom prilikom prvašići su upozoreni na opasnosti koje im prijete u prometu, te im je podijeljen promidžbeni materijal MUP-a.

Policijski službenici će tijekom rujna vršiti pojačani nadzor prometa u zonama osnovnih škola u cilju sankcioniranja vozača koji ne poštuju prometne propise, a posebno počinitelje prometnih prekršaja kojima se ugrožava sigurnost djece pješaka.

Za sigurne prve školske dane i siguran početak školske godine pozivamo najmlađe učenike i njihove roditelje u subotu, 10. rujna, od 10 sati na Zrinski trg u Koprivnici, na zajedničko druženje s policijskim službenicima Postaje prometne policije Koprivnica i djelatnicima AK Koprivnica, u sklopu preventivno - edukativne akcije „Poštujte naše znakove“.



Stranica