Poziv na testiranje i razgovor

Slika /ikone/IMG_6653.JPG

Testiranje i razgovori (intervjui) s kandidatima/kinjama održati će se u utorak, 18. travnja 2023. godine u prostorijama Policijske uprave koprivničko-križevačke, Koprivnica, Trg Eugena Kumičića 18


REPUBLIKA  HRVATSKA
MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA
POLICIJSKA UPRAVA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKA
 
Komisija za provedbu oglasa za prijam u državnu službu  na određeno vrijeme radi zamjene duže odsutne državne službenice u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu koprivničko-križevačku, objavljuje
 
 
OBAVIJEST I UPUTE KANDIDATIMA O PROVEDBI POSTUPKA
TESTIRANJA I RAZGOVORA (INTERVJUA)
 
 
Za radno mjesto:
 
  1. SLUŽBA ZAJEDNIČKIH I UPRAVNIH POSLOVA, ODJEL ZA UPRAVNE POSLOVE
  • administrativni referent – 1 izvršitelj –
 
VRIJEME I MJESTO ODRŽAVANJA TESTIRANJA KANDIDATA
 
Pozivamo na testiranje kandidate/kinje koji su podnijeli pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju propisane i u oglasu objavljene uvjete, koje će se održati u prostorijama:
 
Policijske uprave koprivničko-križevačke, Koprivnica, Trg Eugena Kumičića 18, dana 18. travnja 2023. godine  (utorak) s početkom u 08,00 sati.
 
Kandidati/kinje koji/e su podnijeli pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa bit će o testiranju obaviješteni telefonskim putem.

Pravni izvori za pripremu kandidata za testiranje objavljeni su na web stranici Ministarstva pravosuđa i uprave https://mpu.gov.hr i Policijske uprave koprivničko-križevačke http://koprivnicko-krizevacka.policija.gov.hr istovremeno s objavom oglasa.
 
Kandidati/kinje koji nisu podnijeli/e pravodobnu ili potpunu prijavu ili ne ispunjavaju uvjete iz oglasa, ne smatraju se kandidatima/kinjama prijavljenim na oglas te će im biti dostavljena pisana obavijest u kojoj se navode razlozi zbog kojih se ne smatraju kandidatom/kinjama prijavljenim na oglas.

Obavijest će im biti dostavljena putem elektroničke pošte, a ukoliko u prijavi nisu naveli e-mail, obavijest će im biti dostavljena poštanskom službom.

PRAVILA TESTIRANJA
 
Po dolasku na tesiranje od kandidata/kinja će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta. Kandidati/kinje koji/e ne mogu dokazati identitet, osobe za koje je utvrđeno da ne ispunjavaju formalne uvjete propisane oglasom kao i osobe za koje se utvrdi da nisu podnijele prijavu na oglas za radno mjesto za koje se obavlja testiranje, ne mogu pristupiti testiranju.
Po utvrđivanju identiteta i svojstva kandidata/kinja, isti će biti upućeni u dvoranu gdje se održava testiranje.
Testiranje se sastoji od provjere znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta.
Za provjeru znanja, sposobnosti i vještina, kandidatima/kinjama se dodjeljuje od 0 do 10 bodova.
Smatra se da je kandidat zadovoljio na provedenoj provjeri znanja ako je dobio najmanje 5 bodova.

Za vrijeme pisane provjere znanja nije dopušteno:
 
  • koristiti se bilo kakvom literaturom ili bilješkama,
  • koristiti mobitel ili druga komunikacijska sredstva,
  • napuštati prostoriju u kojoj se vrši provjera znanja,
  • razgovarati s ostalim kandidatima ili na drugi način remetiti koncentraciju kandidata/kinja
  • ukoliko pojedini kandidat/kinja prekrši pravila bit će udaljen/a s provjere znanja, a njegov rezultat Komisija neće priznati niti ocijeniti.

Kandidati koji su zadovoljili na provjeri znanja pristupaju razgovoru (intervju) s Komisijom.

Za vrijeme testiranja kandidati su dužni poštivati kućni red i postupati prema uputama službenih osoba. U slučaju kršenja kućnog reda ili nepridržavanja uputa službenih osoba kandidati/kinje će biti udaljeni s testiranja te će se smatrati da su povukli prijavu na oglas.

Razgovori (intervjui) s kandidatima/kinjama održati će se dana 18. travnja 2023. godine (utorak) u prostorijama Policijske uprave koprivničko-križevačke, Koprivnica, Trg Eugena Kumičića 18, neposredno nakon pisane provjere znanja.

Na razgovor (intervju) će se pozvati kandidati/kinje koji su ostvarili/le ukupno najviše bodova na testiranju i to 10 kandidata za radno mjesto.

Ako je na testiranju zadovoljilo manje od 10 kandidata, na razgovor će se pozvati svi kandidati koji su zadovoljili na testiranju.

Komisija u razgovoru s kandidatima/kinjama utvrđuje znanja, sposobnosti i vještine, interese i profesionalne ciljeve te motivaciju kandidata za rad u državnoj službi te rezultate ostvarene u njihovom dosadašnjem radu.

Rezultati razgovora (intervjua) s kandidatima/kinjama boduju se na isti način kao i testiranje odnosno svakom pojedinom kandidatu/kinji se dodjeljuje određeni broj bodova od 0 do 10.

O rezultatima oglasa kandidati će biti obaviješteni javnom objavom rješenja o prijmu u državnu službu izabranog kandidata/kinje na web stranici Ministarstva pravosuđa i uprave https://mpu.gov.hr i web stranici Policijske uprave koprivničko-križevačke https://koprivnicko-krizevacka.policija.gov.hr

Dostava svim kandidatima smatra se obavljenom istekom osmog dana od objave na web stranici Ministarstva pravosuđa i uprave. 
 
 
Komisija za provedbu oglasa


Stranica