U protekla 24 sata zabilježene četiri prometne nesreće, dvije osobe su lakše ozlijeđene

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe ozlijeđene i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe ozlijeđene i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Okolnosti uslijed kojih je došlo do prometnih nesreća bile su: oduzimanje prednosti prolaska (2), vožnja na nedovoljnoj udaljenosti (1) i nepropisno kretanje parkiralištem (1).
Izdvajamo:  
 
Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 12. travnja oko 14.05 sati, u Koprivnici 34-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake krećući se Ulicom Donji Banovec. Dolaskom do raskrižja s Ivanjskom ulicom kada je na semaforu bilo upaljeno žuto trepteće prometno svjetlo oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Škoda koprivničke registarske oznake kojim je Ivanjskom ulicom  upravljao 54-godišnji vozač te je došlo do sudara vozila, a potom udara automobila Renault u dvorišnu ogradu i telefonski ormarić. U prometnoj nesreći vozačica je lakše ozlijeđena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 12. travnja oko 19.55 sati, u Koprivnici 20-godišnji vozač upravljao je motociklom Yamaha koprivničke registarske oznake prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima A kategorije, krećući se Bjelovarskom cestom. Zbog ne držanja potrebitog razmaka prilikom vožnje u slijedu vozilom je udario u teretni automobil Peugeot varaždinske registarske oznake, kojim je upravljao 21-godišnji vozač. Vozač motocikla je lakše ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila