Predavanje traktoristima u Ždali i Novački

Slika PU_KK/Vijesti/2015/03/Traktori.jpg

U srijedu, 4. i četvrtak, 5. ožujka, prilikom organiziranog tehničkog pregleda traktora, priključnih vozila i radnih strojeva u Ždali i Novački, policijska službenica Postaje prometne policije Koprivnica održala je tribinu - edukaciju prisutnim vozačima.   

Foto: Ilustracija 

U srijedu, 4. i četvrtak, 5. ožujka, prilikom organiziranog tehničkog pregleda traktora, priključnih vozila i radnih strojeva u Ždali i  Novački, policijska službenica Postaje prometne policije Koprivnica održala je tribinu - edukaciju prisutnim vozačima. 

Tema edukacije bilo je prometovanje traktorista. Ujedno, istima je skrenuta pozornost na korektno i odgovorno ponašanje u prometu, češće vršenje preventivnih tehničkih pregleda traktora i priključnih vozila, a poglavito svjetla i uređaja za kočenje.

Također, vlasnicima vozila skrenuta je pozornost na obvezu posjedovanja reflektirajućeg prsluka i trokuta u vozilima kao i obvezu čišćenja blata i zemlje s kotača prilikom uključivanja sa zemljane površine na kolnik. U svakom od rečenih mjesta tehnički je pregledano oko 90 traktora i prikolica.



Stranica