Preventivna akcija „Sigurni božićni blagdani“

Slika PU_KK/Vijesti/2016/12/AInfoMID_2.jpg

Foto: Pu koprivničko - križevačka

Kako bi se do kraja godine održalo povoljno stanje sigurnosti, Policijska uprava koprivničko - križevačka u četvrtak je, 22. prosinca,  provela preventivnu akciju „Sigurni božićni blagdani“.

Policijski službenici su na 10 lokacija održali info - točke na kojima su građanima dijelili savjete za sigurno sudjelovanje u prometu tijekom predstojećih božićnih blagdana i savjete za sigurno rukovanje pirotehničkim sredstvima.

Info - točke održane su na Trgu svetog Jurja u Đurđevcu, Trgu Josipa Juraja Strossmayera u Križevcima, Zrinskom trgu u Koprivnici, te zoni trgovačkih centara u Đurđevcu, Križevcima i Koprivnici.

Posjetilo ih je oko 250 građana kojima su policijski službenici uručili prigodno izrađen letak sa savjetima za sigurno sudjelovanje u cestovnom prometu tijekom božićnih blagdana i letak vezan uz akciju „Mir i dobro“ koji se odnosi na odgovorno i pravilno rukovanje pirotehničkim sredstvima.

Osim letaka, policijski službenici su građanima uručili i preventivne materijale – džepne kalendare, kemijske olovke, blokove „Brzina“ i „Alkohol“, privjeske za ključeve, dječje reflektirajuće prsluke i strugalice za led kojima se građane podsjeća na poštivanje prometnih propisa.



Stranica