Preventivne aktivnosti tijekom proteklog tjedna

  • Slika
  • Slika
  • Slika

Sve sudionike u prometu i nadalje pozivamo na dosljedno poštivanje prometnih propisa

Foto: Pu koprivničko-križevačka

U sklopu preventivnih aktivnosti, tijekom proteklog tjedna policijski službenici su na području Policijske postaje Koprivnica i Križevci održali info-točke o sigurnom sudjelovanju u prometu. Sudionicima u prometu skrenuta je pozornost na pridržavaju prometnih pravila i prometnih znakova, posebice onih koji se odnose na prednost prolaska, kretanje pješaka i vozača osobnih prijevoznih sredstava, uključivanje u promet, ograničenje brzine kretanja, korištenje sigurnosnog pojasa, vožnja pod utjecajem alkohola i nepropisno korištenje mobitela.
 
Nadalje, u suradnji Službe za javni red i sigurnost i dječjeg vrtića Fijolica iz Novigrada Podravskog, u Novigradu Podravskom održano je prigodno darivanje vozača. Vozači su darivani božićnim ukrasima koje su izradila djeca te preventivnim materijalima policijske uprave kao podsjetnik na poštivanje prometnih propisa.
 
Policijsku postaju Križevci posjetila su djeca dječjeg vrtića Sveti Josip iz Križevaca kojom prilikom su okitili bor u prostorijama postaje i svim djelatnicima i službenicima zaželjeli mirne i sretne blagdane.
 
Sve sudionike u prometu i nadalje pozivamo na dosljedno poštivanje prometnih propisa.
 

Stranica