Preventivne aktivnosti u proteklom tjednu

  • Slika /PU_KK/Vijesti/2023/12/Prevencija 4.12 (4).JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Tijekom proteklog tjedna policijski službenici održali su niz edukativnih predavanja

Foto: Pu koprivničko-križevačka

U suradnji s Udrugom HERA, Gradom Koprivnica, Koprivničko-križevačkom županijom i Policijskom postajom Koprivnica u ponedjeljak, 27. studenoga u Koprivnici na Zrinskom trgu održana je akcija „126 dana aktivizma borbe protiv nasilja nad ženama“ kojom prilikom su građani senzibilizirani na problematiku nasilja nad ženama.
 
U Gradskoj knjižnici Đurđevac održano je edukativno predavanje najmlađim sudionicima u prometu iz Dječjeg vrtića Maslačak te im je naglašena važnost korištenja sigurnosnog pojasa i dječjih autosjedalica.  Također, u Đurđevcu je održana info točka usmjerena na alkoholiziranost, brzinu kretanja vozila, korištenje sigurnosnog pojasa i dječjih autosjedalica, opasnosti korištenja mobitela, te mlade vozače.
 
Nadalje, u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom u Udruzi Mali princ u Đurđevcu i Udruzi invalida rada Grada Koprivnice policijske službenice su održale edukativna predavanja na temu sigurnog sudjelovanja u prometu, te kako se zaštiti od kaznenih djela protiv imovine. Tom prigodom, podijeljeni su prigodni materijali.
 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica