Preventivne aktivnosti u proteklom tjednu

  • Slika /PU_KK/Vijesti/2024/6/13111665_3252497.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Tijekom proteklog tjedna policijski službenici su održali nekoliko preventivnih aktivnosti

Foto: Pu koprivničko-križevačka

U sklopu preventivnih aktivnosti, tijekom proteklog tjedna policijske službenice su u Osnovnoj školi u Sokolovcu u suradnji s Auto-klubom Koprivnica održale polaganje prometnih propisa za vozače bicikala u petim razredima i edukacija o sigurnom kretanju pješaka i vozača bicikala.
Nakon uspješno položenog pismenog dijela uslijedio je praktični dio ispita na poligonu, nakon čega su učenici koji su uspješno položili ispit dobili „Potvrdu o osposobljenosti za upravljanje biciklom“.
 
S ciljem smanjenja stradavanja najmlađih sudionika u prometu, policijska službenica je kod dječjeg vrtića „Fijolica“ u Novigradu Podravskom održala kontrolu korištenja dječjih autosjedalica te su tom prilikom roditelji educirani kako da na ispravan način djecu prevoze u autosjedalicama.
 
Nadalje, u Domu za starije i nemoćne osobe „Marija“ u Štaglincu, korisnicima doma održano je edukativno predavanje vezano uz kretanje u prometu starijih osoba i osoba s invaliditetom, te kako se zaštiti od kaznenih djela prijevara i krađa.
 

Stranica