Prijetio riječima 38-godišnjakinji i 42-godišnjaku da će ugroziti njihov život

Slika /ikone/grb na rukavu.jpg

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 45-godišnjakom s koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje.

Sumnja se da je osumnjičeni prijetio riječima oštećenoj 38-godišnjakinji i oštećenom 42-godišnjaku da će ugroziti njihov život.

Tijekom kriminalističkog istraživanja od osumnjičenika je oduzeta zračna puška, koju nije u propisanom roku prijavio nadležnom tijelu te je nije čuvao na propisan način, čime je počinio prekršaj iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana. Zbog počinjenja prekršaja bit će podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda.     

Nadalje, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon