Privremena regulacija prometa: Nogometna utakmica između NK "Slaven Belupo" i GNK "Dinamo"

Slika PU_KK/Vijesti/2009/12/policajac01.jpg

Zbog provođenja mjera osiguranja, u vremenu od 18 do 22 sata biti će zatvoren promet za sva vozila Ulicom Mihovila Pavleka Miškine u Koprivnici od raskrižja s Marofskom ulicom do raskrižja s Ulicom Frana Galovića, dok će parkiranje na parkirališnim prostorima kod stadiona biti onemogućeno u vremenu od 14 do 22 sata.

Foto: Ilustracija 

U nedjelju, 7. listopada, s početkom u 19 sati na Gradskom stadionu u Koprivnici odigrat će se nogometna utakmica 11. kola I. HNL između NK „Slaven Belupo“ i GNK „Dinamo“. Zbog provođenja mjera osiguranja, u vremenu od 18 do 22 sata biti će zatvoren promet za sva vozila Ulicom Mihovila Pavleka Miškine u Koprivnici, od raskrižja s Marofskom ulicom do raskrižja s Ulicom Frana Galovića, dok će parkiranje na parkirališnim prostorima kod stadiona biti onemogućeno u vremenu od 14 do 22 sata.

Pozivaju se vozači i stanari Ulice M.P. Miškine i okolnih ulica na razumijevanje i poštivanje privremene regulacije prometa u zoni Gradskog stadiona te poštivanje znakova policijskih službenika.



Stranica