Prodavali ilegalne preparate za potenciju i međusobno si davali na uživanje drogu

Slika /ikone/Policija 2019..png

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Omogućavanje trošenja droga i Nedozvoljena trgovina protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave koprivničko-križevačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 40 i 19-godišnjakom te 63-godišnjakinjom sa šireg križevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela omogućavanja trošenja droga i nedozvoljene trgovine.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su osumnjičeni 40 i 19- godišnjak međusobno si davali na uživanje drogu marihuanu.

Također, sumnja se da su osumnjičeni 40-godišnjak i 63-godišnjakinja neovlašteno prodavali ilegalne preparate za potenciju.  

Temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru provedene su pretrage osoba, doma, drugih prostorija i vozila koje koriste osumnjičeni te je pronađena i oduzeta manja količina droge marihuane, drobilica, digitalna vaga i ilegalni preparati za potenciju.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Omogućavanje trošenja droga i Nedozvoljena trgovina protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.       
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon