Recidivisti prometnih prekršaja privremeno oduzeto vozilo te je kažnjen novčanom kaznom, uvjetnom kaznom zatvora i zaštitnom mjerom

Slika /ikone/apolicajac i vozilo2.jpg

U žurnom prekršajnom postupku vozač je kažnjen novčanom kaznom od 1000 eura, kaznom zatvora od 16 dana uvjetno na 12 mjeseci i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije 12 mjeseci

Foto: Ilustracija

Prekršaj u cestovnom prometu

Jučer, 2. veljače na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je 38-godišnji vozač koji je u srijedu, 1. veljače u 13.45 sati, u Gabajevoj Gredi upravljao osobnim automobilom Bmw križevačke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,59 promila za vrijeme zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta.

Zbog počinjenja istovrsnih prekršaja od vozača je privremeno oduzet osobni automobil kojim je upravljao te je o tome obaviješten Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici koji odlučuje o daljnjem postupku s oduzetim vozilom.

U žurnom prekršajnom postupku vozač je kažnjen novčanom kaznom od 1000 eura kaznom zatvora od 16 dana uvjetno na 12 mjeseci i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije 12 mjeseci.

Sud je odlučio da se oduzeto vozilo vrati vlasniku vozila.    
 

Pisane vijesti | Promet i vozila