Promet: Tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/1policija natpis.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Jučer, 2. lipnja, oko 12 sati, na parkiralištu, u Koprivnici u Kolodvorskoj ulici 68-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake. Izlaskom s parkirališta oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Peugeot koprivničke registarske oznake kojim je iz smjera Kolodvorske ulice u smjeru Ulice Ivana Meštrovića upravljala 68-godišnja vozačica. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću biti će pokrenut prekršajni postupak. 

Jučer, 2. lipnja, oko 20.26 sati, u Đurđevcu u Ulici bana Jelačića 27-godišnja vozačica pod utjecajem alkohola od 1,87 promila upravljala je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake u smjeru Virja. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu prednjim djelom vozila je udarila u stražnji dio osobnog automobila Opel koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 60-godišnji vozač, a koji je započeo radnju skretanja u Ulicu Kralja Zvonimira. Protiv vozačice biti će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 2. lipnja, oko 20.35 sati, na otvorenom djelu makadamske ceste Koprivnica – Reka 55-godišnji vozač upravljao je neregistriranim i neosiguranim traktorom Ursus prije položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 1,85 promila. Uslijed neprilagođene brzine udario je u prednji dio osobnog automobila VW varaždinske registarske oznake kojim je upravljala 24-godišnja vozačica iz suprotnog smjera. Vozač je smješten u posebne prostorije policije do otriježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila