Promet: U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće

Slika /ikone/policija.3.png

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i dvije  prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i dvije  prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jučer, 15. svibnja, oko 11.40 sati, u Križevcima 62 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Kia križevačke registarske krećući se semaforiziranim raskrižjem na Trgu Svetog Florijana te tom prilikom nije propustila 47 – godišnju pješakinju koja se nalazila na obilježenom pješačkom prijelazu za vrijeme dok joj je na semaforu bilo upaljeno zeleno svjetlo za pješake. Tom prilikom osobni automobil je udario u pješakinju koja je pala na kolnik. Po zaprimanju liječničke dokumentacije biti će poznata točna kvalifikacija ozljeda i podnošenje odgovarajućih pismena.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 15. svibnja, oko 17.40 sati, u Virju na Trgu bana Josipa Jelačića 22 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Hyundai koprivničke registarske oznake te zbog nepropisne vožnje unazad udario u osobni automobil Kia koprivničke registarske oznake, kojim je upravljala 54 – godišnja vozačica. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen. Vozaču je očitana koncentracija alkohola od 1,40 promila te mu je vađena krvi i izuzet urin zbog utvrđivanja točne koncentracije alkohola u organizmu. Vozač je smješten u posebne prostorije policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Noćas, 16. svibnja, oko 0.14 sati, u Đurđevcu u Ulici grada Vukovara 18 – godišnji vozač upravljao je teretnim vozilom Mercedes koprivničke registarske oznake te prilikom nepropisne vožnje unazad udario u limenu zaštitu agregata pumpe za gorivo. Vozač je vozilom napustio mjesto događaja te se naknadno vratio na mjesto događaja za vrijeme vršenja očevida. Vozaču je očitana koncentracija alkohola od 0,74 promila te je smješten u posebne prostorije policije do otrježnjenja.   
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila