Promet: U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/Promet.auto.kc.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 20. travnja oko 6.25 sati, u Koprivnici u Potočnoj ulici 58-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 0,51 promil u smjeru Oružanske ulice. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je udario u betonski rubni kamen i prometni znak. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 20. travnja oko 11.30 sati, u Kalinovcu u Kolodvorskoj ulici 34-godšnji vozač upravljao je osobnim automobilom Citroen registarske oznake Republike Srbije u smjeru Đurđevca. Dolaskom do raskrižja prilikom skretanja ulijevo oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu BMW koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 25-godišnji vozač. Nakon sudara BMW je sletio van kolnika na travnatu površinu. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću pokrenut je prekršajni postupak.
 
Jučer, 20. travnja oko 15.35 sati, u Koprivnici 55-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake u smjeru raskrižja s Križevačkom ulicom. Dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Toyota koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 47-godišnja vozačica. Tom prilikom Opel je prednjom stranom udario u stražnji bočni dio Toyote. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.  
 

Pisane vijesti | Promet i vozila