Promet: Zabilježene četiri prometne nesreće

Slika /ikone/1policija natpis.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 26. studenoga, oko 11.40 sati, u Križevcima u pješačkoj zoni Trga Josipa Juraja Strossmayera 20-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Peugeot karlovačke registarske oznake. Uslijed nepropisne vožnje unazad došlo je do udara teretnog automobila u tijelo 67-godišnjeg pješaka koji se kretao pješačkom zonom. U prometnoj nesreći pješak je zadobio ozljede, čija kvalifikacija će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.
 
Jučer, 26. studenoga, oko 15.10 sati, u Koprivnici 55-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Hyundai koprivničke registarske oznake krećući se Ivanjskom ulicom u smjeru semaforiziranog raskrižja s Dugom ulicom. Dolaskom do raskrižja u vrijeme kada je za njezin smjer bilo upaljeno crveno svjetlo, bez zaustavljanja je ušla u raskrižje i oduzela prednost prolaska osobnom automobilu KIA koprivničke registarske oznake kojim je Dugom ulicom upravljala 41-godišnja vozačica, a koja je ušla u raskrižje kada je za njezin smjer bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju vozila. U prometnoj nesreći 55-godišnja vozačica je lakše ozlijeđena i protiv nje bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 26. studenoga, oko 8.40 sati, u Novom Virju u Ulici Crnec 67-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake te je prilikom nepropisnog uključivanja u promet oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu VW koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 52-godišnji vozač krećući se u smjeru Trga Mladosti. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću vozilom je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 26. studenoga, oko 8.50 sati, u Reki 30-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Audi koprivničke registarske oznake krećući se Ulicom Prvog maja. Prilikom nepropisne vožnje unazad, stražnjim djelom vozila udario je u prednji dio osobnog automobila Honda koprivničke registarske oznake kojim je krećući se iza njega u istom smjeru upravljao 58-godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću biti će pokrenut prekršajni postupak.

Pisane vijesti | Promet i vozila