Promet: Zabilježene četiri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/policija.3.png

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su četiri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su četiri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.  
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 4. veljače, oko 9.50 sati, u Goli u Ulici Stjepana Radića 37 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake u smjeru Gotalova. Uslijed nepropisnog skretanja u lijevo sudarila se s osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 23 – godišnja vozačica, a koja je bila u punoj fazi pretjecanja Renaulta. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 4. veljače, oko 14.15 sati, u Koprivnici na Trgu dr. Željka Dolinara na parkiralištu 21 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Renault. Uslijed nepropisne vožnje unazad stražnjim djelom vozila udario je u stražnji dio osobnog automobila Peugeot koprivničke registarske oznake. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću napustio je mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 4. veljače, oko 15.30 sati, u Đurđevcu u Ulici Grgura Karlovčana nepoznato vozilo je na neutvrđen način oštetilo zid zgrade. Nepoznati vozač je nepoznatim vozilom napustio mjesto događaja i policija za njim traga.  

Jučer, 4. veljače, oko 15.30 sati, u Hlebinamau Ulici Matije Gupca 29 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Daewoo bjelovarske registarske oznake. Prilikom uključivanja u promet oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Golf koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 25 – godišnji vozač, a koji je radi izbjegavanja sudara skrenuo udesno, sletio van kolnika i udario u ukrasnu ogradu. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.  
 

Pisane vijesti | Promet i vozila