Promet: Zabilježene tri prometne nesreće

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

Zabilježene tri prometne nesreće

Foto: Ilustracija

U petak, 21. kolovoza, oko 9.40 sati, u Koprivnici 64 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake Ulicom Ivana Sabolića. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Miroslava Krleže oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Renault koprivničke registarske oznake kojim je Ulicom Miroslava Krleže u smjeru Ulice Miklinovec upravljala 55 – godišnja vozačica. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
U petak, 21. kolovoza, oko 10.10 sati, u Koprivnici u Ulici Antuna Nemčića 44 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Bmw varaždinske registarske oznake, krećući se kolnim ulaza s namjerom uključivanja na kolnika. Dolaskom do nogostupa nije propustio 63 – godišnju vozačicu bicikla koja se nepropisno kretala nogostupom u  smjeru Florijanskog trga. Tom prilikom prednji dio vozila je udario u bočnu stranu bicikla te je biciklistica pala na kolnik i zadobila lake tjelesne ozljede. Protiv oboje vozača bit će pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.

U petak, 21. kolovoza, oko 16.35 sati, u Sokolovcu 26 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Bmw koprivničke registarske oznake u smjeru Velike Mučne. Dolaskom do raskrižja s Bilogorskom ulicom radi ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu, prednjom stranom vozila udario je u stražnju stranu osobnog automobila Bmw koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 69 – godišnji vozač, a koji je usporavao brzinu kretanja svog vozila radi nastale prometne situacije ispred sebe. Od siline udarca Bmw je udario u stražnju stranu teretnog vozila VW čakovečke registarske oznake kojim je upravljao 22 – godišnji vozač te skretao u desno u smjeru Bilogorske ulice. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

 

Pisane vijesti | Promet i vozila