Promet: Zabilježene tri prometne nesreće

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 2. prosinca, oko 8 sati, u Subotici Podravskoj u Varaždinskoj ulici 64-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Renault čakovečke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,94 promila. Uslijed nepropisnog kretanja automobil je udario u rubni kamen, metalni stup nosača prometnog ogledala te sletio van kolnika i udario u dvorišnu ogradu. Vozač je zadobio ozljede čija kvalifikacija će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a protiv vozača bit će pokrenut prekršajni postupak.   
 
Jučer, 2. prosinca, oko 15.25 sati, u Novigradu Podravskom u Virovskoj ulici 63-godišnji vozač upravljao je teretnim vozilom Toyota koprivničke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozilo je sletjelo van kolnika u desni putni kanal i prevrnulo se na krov.  Vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 2. prosinca, oko 15.15 sati, u Glogovcu 26-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Hyundai zagrebačke registarske oznake krećući se Koprivničkom ulicom u smjeru Borovljana. Dolasku do raskrižja s Vinogradskom ulicom uslijed neprilagođene brzine prednjom stranom vozila udario je u stražnju stranu osobnog automobila Passat koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 24-godišnji vozač, a koji je u namjeri skretanja ulijevo u smjeru Koprivnički Bregi bio zaustavljen. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila