Promet: Zabilježene tri prometne nesreće, jedna osoba teško ozlijeđena

Slika /ikone/policija 2019. -1.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 20. srpnja oko 21.05 sati, u Ždali 50-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,57 promila upravljao je osobnim automobilom Peugeot koprivničke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine kretanja automobil je sletio van kolnika u putni jarak, udario u prometni znak i betonski most te se prevrnuo na krov i udario u betonsku ogradu. U prometnoj nesreći 57-godišnji putnik u osobnom automobilu zadobio je teške tjelesne ozljede. Vozač je uhićen. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.  

Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 20. srpnja, oko 12.50 sati, na parkiralištu, u Koprivnici u Gospodarskoj ulici 47-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Mercedes švicarske registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja unazad udarila je u osobni automobil Citroen koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 19-godišnja vozačica. Vozačici koja je prouzročila prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.

Jučer, 20. srpnja, oko 21.05 sati u Koprivnici u Špoljarskoj ulici nepoznati vozač upravljao je nepoznatim vozilom te je uslijed nepropisnog pretjecanja udario u osobni automobil Peugeot koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 31-godišnja vozačica. Nepoznati vozač je vozilom napustio mjesto događaja i policija za njim traga.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila