Promet: Zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Jučer, 7. siječnja, oko 11.35 sati, u Koprivnici 62–godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Fiat koprivničke registarske oznake krećući se Starogradskom ulicom u smjeru Starigrada. Dolaskom do raskrižja s kružnim tokom prometa, ušao je u kružni tok te oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu Audi njemačke registarske oznake, kojim je upravljao 37 – godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak. 
 
Jučer, 7. siječnja, oko 22.30 sati, u Rasinji u Ulici Jurja Husa Rasinjanina nepoznati vozač upravljao je osobnim automobilom Mazda. Iz neutvrđenog razloga došlo je do slijetanja vozila van kolnika te udara u betonski kolni ulaz. Vozač je napustio mjesto događaja te policija za njim traga.
 
Jučer, 7. siječnja, oko 22.50 sati, na otvorenom djelu ceste Rasinja – Kuzminec 53-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,82 promila i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta upravljao je osobnim automobilom Ford čakovečke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja automobil je sletio van kolnika u odvodni kanal. Vozač je uhićen i protiv njega bit će pokrenut prekršajni postupak.

Pisane vijesti | Promet i vozila