"Prometna učilica" - natjecanje iz poznavanja prometnih propisa za učenike osnovnih i srednjih škola

Slika /PU_KK/Vijesti/2023/10/učilica.jpg

Ovim putem pozivamo sve škole i sve učenike osnovnih i srednjih škola da pristupe natjecanju i pokažu svoje znanje iz poznavanja prometnih propisa u sklopu „Prometne učilice“

Foto: Ilustracija

Od 1. listopada ove godine, putem web-aplikacije „Prometna učilica“, započelo je natjecanje iz poznavanja prometnih propisa za učenike osnovnih i srednjih škola. Ovo je 15. natjecanje za učenike osnovnih i 6. natjecanje za učenika srednjih škola. Natjecanje traje do 21. prosinca 2023. godine.
 
Web-aplikacija „Prometna učilica“ namijenjena je učenicima svih razreda osnovnih i srednjih škola za učenje i provjeru znanja iz prometnih propisa, a nalazi se na internet adresi: http://ucilica.skole.hr.

Na natjecanju mogu sudjelovati svi učenici osnovnih i srednjih škola na području Koprivničko-križevačke županije i to pojedinačno, a isto tako i za svoj razred i za svoju školu, zajedno s drugim učenicima.

Natjecanje se u cijelosti provodi na stranicama Prometne učilice i dovoljno je da se učenik prijavi svojim korisničkim podacima, potvrdi svoj razred i podatke i skuplja bodove.
 
Za najbolje učenike, razrede, škole i voditelje natjecanja osigurane su vrijedne nagrade (prijenosna računala, romobili, pametni telefoni i druge nagrade).

Učenici mogu ovim putem pokazati svoje znanje i vještine kroz online testove, a u cilju bolje pripreme za natjecanje, učenici mogu rješavati probne ispite, pogledati edukativne materijale, video lekcije i kvizove vezane uz sigurnost cestovnog prometa.

Ovim putem pozivamo sve škole i sve učenike osnovnih i srednjih škola da pristupe natjecanju i pokažu svoje znanje iz poznavanja prometnih propisa u sklopu „Prometne učilice“.

Plakat osnovne škole
Plakat srednje škole
 

Pisane vijesti