Radni sastanak u AMK Križevci

Slika PU_KK/Vijesti/2012/03/AMK-Križevci.2.300.gif

 Foto: Pu koprivničko-križevačka 

U srijedu, 7. ožujka, u 9 sati,  u Križevcima u prostoru  AMK Križevci, održan je zajednički radni sastanak u organizaciji Policijske postaje Križevci i rečenog kluba na kojemu su bili nazočni predstavnici dječjih vrtića, osnovnih i srednjih škola te Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju iz Križevaca na temu provođenja preventivnih aktivnosti u cilju podizanja razine sigurnosti u cestovnom prometu. 

Nakon uvodne riječi tajnika AMK Križevci, gospodina S.Peršina, Načelnik Policijske postaje Križevci, gospodin Abel Car, upoznao je nazočne sa stanjem sigurnosti u cestovnom prometu za prethodno razdoblje s naglaskom na stradavanju vozača bicikala, mopeda i motocikala.           

Tijekom sastanka govorilo se o provođenju akcije „Sigurno i vješto u prometu“, školskim natjecanjima, osposobljavanju učenika za vozače bicikala te ostalim edukativno - preventivnim akcijama vezanim uz djecu i mladež. 

Po završetku sastanka, nazočnima su uručene knjige i slikovnice za djecu kao poklon Zaklade policijske solidarnosti, koje su isti primili sa zahvalnošću.

  



Stranica