Rezultati akcije Dani tehničke ispravnosti vozila 2020.

Slika /ikone/1.jpg

Mogućnost vršenja besplatnog tehničkog pregleda, iskoristila su, sukladno podacima stanica za tehničke preglede vozila, 472 vlasnika vozila

Foto: Ilustracija

Od 23. do 28. studenoga 2020. g. na području Policijske uprave koprivničko-križevačke provodila se preventivna akcija „Dani tehničke ispravnosti vozila 2020.“.
 
Policijski službenici izvršili su kontrolu 379 vozila i utvrdili 279 prometnih prekršaja. Prilikom nadzora vozila utvrđena su dva prekršaja upravljanja vozilom za koje je isteklo važenje prometne dozvole, prekršaj upravljanja vozilom za koje je utvrđena veća tehnička neispravnost vozila, prekršaj upravljanja neregistriranim vozilom i prekršaj upravljanja vozilom za koje nije sklopljena polica obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti.
 
Mogućnost vršenja besplatnog tehničkog pregleda, iskoristila su, sukladno podacima stanica za tehničke preglede vozila, 472 vlasnika vozila te su tom prilikom kod 204 vozila utvrđeni nedostaci.
U stanici za tehničke preglede u Križevcima mogućnost besplatnih tehničkih pregleda iskoristila su 155 vlasnika vozila, na području Koprivnice ovu mogućnost su iskoristila 243 vlasnik vozila, a u Đurđevcu 74 vlasnika vozila. U Križevcima je utvrđena tehnička neispravnost  kod 41 vozila, u Đurđevcu neispravnost 47 vozila, a u Koprivnici je utvrđena neispravnost 116 vozila. 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila