Rezultati preventivno-represivne akcije nadzora brzine kretanja vozila

Slika PU_KK/Vijesti/2017/04/IlustracijPUpredocnik.jpg

U četvrtak, 13. travnja, od 14 do 19 sati, na postajnom području Postaje prometne policije Koprivnica provedena je preventivno-represivna akcija usmjerena na nadzor brzine kretanja vozila.  

Foto: Ilustracija 

U četvrtak, 13. travnja, od 14 do 19 sati, na području Postaje prometne policije Koprivnica provedena je preventivno-represivna akcija usmjerena na nadzor brzine kretanja vozila.

Tijekom provođenja akcije policijski službenici su utvrdili  28  ciljanih prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozila u naselju.

Tom prilikom zabilježen je jedan prekršaj prekoračenja brzine kretanja u rasponima od 10 do 20 kilomatara na sat, 17 prekršaja u rasponu od 20 do 30 kilomatara na sat, devet od 30 do 50 kilomatara na sat i jedan prekršaj prekoračenja iznad 50 kilomatara na sat.

Najveća brzina kretanja  zabilježena je u 14.50 sati u Velikoj Mučni, gdje se vozač motocikla kretao brzinom od 111,6 kilomatara na sat, iako je brzina ograničena prometnim znakom na  60 kilomatara na sat.

Tijekom akcije zabilježena je prometna nesreća s materijalnom štetom, a uzrok događanja iste bio je nedovoljan razmak između vozila.



Stranica